MOIA - Sala d'exposicions Can Carnerl
Inauguració 17 de juliol a les 8 del vespre
Del 17 de juliol al 2 d'agost de 2009
Horari: Dimecres i divendres de 19 a 21 h.
Dissabtes i diumenges de 12 a 14 i de 19 a 21 h.

 
   
Presentació   |   Procés creatiu   |   Calendari d'exposicions 2008/2009   |   Contacte
 
  Els artistes i la seva obra
 
A.Z. i Lola Hosta
Antoni Casals i Gerard Bosch
Bourkha i Joan Vall
Francesc Díaz i Laura Generó
Jordi B. i Montse Dalmau
Jordi, Tània, Jordi Arévalo i Helena Escobar
José Luis G. i Pep Hinojosa
Josep Dalmau i David Muñoz
Laura i Gori Sastre
Lurdes i Montsita Rierola
M.R.F. i Carles Martín
Mª Àngels i Jordi Vall
Manel Riera i Oriol Rufí
Maria Molina i Agnès Capell
Miguel Ángel Alcoba Laranjinha i Fidel Bofill
Neus i Isa Basset
Noemí García Vila i Gemma Montilla
O.J. i Guillem Pla
Paco Lozano i Joan Sepúlveda
Roser i Núria Vall
Sara Alonso i Gerard Sentias
Sara Alonso i Ton Granero
> Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic i Fundació Caixa Manlleu
> Enric Arqués
> Isa Basset
 

Tan sols tinc paraules d’agraïment per a tots els artistes i col.laboradors que han participat en aquest projecte, tant els que han pogut acabar l’obra com els que no us ha estat possible, ja que el que és important és el temps que heu passat junts, projectant, parlant i creant un vincle únic entre vosaltres.

El que s’intenta amb aquest projecte és que hi hagi una relació entre dues persones, artistes totes dues, ja que tothom en té un dins seu. Els presentem, els hi proporcionem el material necessari i un espai agradable i lluminós on poder expressar-se lliurement, sense jutges i amb molt de respecte, on poden fer les sessions que necessitin.

No es tracta de fer una obra genial que agradi als demés, el que importa és crear, relacionar-se, compartir experiències, alliberant i expressant sentiments i emocions per poder-los transformar. Això dóna confiança en un mateix i puja l’autoestima.

L’art té un gran poder terapèutic, ajuda a coneixes a un mateix, calma l’angoixa, la tristesa, l’estrès, ... A vegades no es troba la manera d’expressar aquells conflictes que un té perquè ni nosaltres mateixos sabem el que ens passa. Crear ens permet parlar, expressar sense paraules. A mi, que tinc el privilegi d’estar a la majoria de les sessions, sempre des de la distància, no hi ha res que m’emocioni més que sentir als artistes parlar, riure, compartir aquest moment únic, mentre creen la seva obra.

Espero que els que veieu aquest catàleg i/o l’exposició, mireu cada obra anant una mica més enllà del que veieu a simple vista, és a dir, no només observant l’obra en si, com si fos el total, sinó intentant pensar i entendre tot el procés que cada parella ha viscut creant-la i sobretot, disfrutant-les i deixant que us arribin al cor.

Isa Basset
Comissaria de Parelles Artístiques