Parelles Artístiques és un projecte de:...................................................................
Amb el suport:...................................................................
Amb la participació:

Associació El Far de La Garriga

...................................................................

Recursos Salut Mental Tarragona

Club Social La Muralla

Servei de Rehabilitació Comunitaria

Institut Pere Mata

...................................................................

Recursos de Salut Mental del Berguedà


Us interessa una obra?

Qualsevol persona pot manifestar el seu interès per adquirir una obra i quin valor està disposada a pagar per ella.

A les sales d'exposició trobareu la cartel·la que acompanya cada obra amb el preu actual de licitació. Aquesta informació també la podeu consultar en aquesta web, al final de cada obra. Podeu licitar per el valor indicat o el que desitjeu, sempre i quan sigui superior (amb puges de 50 en 50€).

A les exposicions haureu de complimentar la butlleta i anotar el vostre valor. Al final de cada exposició, actualitzarem les puges de cada obra, que la podeu consultar en aquesta web a sota de cada obra. Dipositeu la butlleta a la bústia.

Dies abans de les subhastes de les obres d’Osona (juny) ens posarem en contacte amb les persones que hagin donat un valor més elevat a cada obra, per confirmar si encara hi estan interessades.

En les subhastes, cada obra tindrà el valor de sortida de l’última “pre-reserva”, i les persones assistents podran seguir licitant. Si cap assistent puja el valor, la peça serà adquirida per la persona que havia donat un valor més elevat en la fase prèvia.

Si ho desitjeu podeu complimentar aquest formulari per participar a la "pre-reserva", mireu el valor de l'obra que us interessa <les obres>

 

Estic interessat/da en l'obra titulada:
Valor:
Nom i cognoms
Empresa/entitat
NIF/DNI
Poblaciˇ:
TelŔfon:
Correu electr˛nic:
Comentaris:
á

 ©2012 Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, C. Sant Miquel Xic, 1 - 08500 Vic - www.cmppo.cat | Avís Legal | Contactar |