Parelles Artístiques és un projecte de:...................................................................
Amb el suport:...................................................................
Amb la participació:

Associació El Far de La Garriga

...................................................................

Recursos Salut Mental Tarragona

Club Social La Muralla

Servei de Rehabilitació Comunitaria

Institut Pere Mata

...................................................................

Recursos de Salut Mental del Berguedà


8 d'abril de 2013
Fins el 28 d’abril: Parelles Artístiques a la sala Can Patalarga de Manlleu

Mig centenar de persones van assistir aquest dissabte a la tarda a la inauguració de l’exposició itinerant "Parelles Artístiques: experiències creatives per la salut mental", que romandrà en aquest espai fins el 28 d’abril de 2013. L’acte va comptat amb la intervenció de l'alcalde de Manlleu, Pere Prat, el qual va destacar el “valor positiu d’aquesta iniciativa pel conjunt de la societat”. També van intervenir el president de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO), Joan Roca; el president del Consell Territorial de Manlleu d’UnnimCaixa, Joan Contijoch, la terapeuta ocupacional de la FCMPPO, Neus Vila i l’artista amateur, Lurdes Clapera. L’artista va explicar que ha participat en les 7 edicions que ja porta el projecte i va destacar que “la importància de que persones com nosaltres puguin fer activitats que siguin valorades per la població, que puguem mostrar les nostres capacitats com tothom”.

L'exposició conté 19 obres que se subhastaran a Vic el setembre de 2013. El públic ja pot licitar per les que desitgi. Només omplir una butlleta amb les dades i amb el valor que s’està disposat a donar i dipositar-la en una urna que es troba a la mateixa exposició.


Tornar Index©2012 Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, C. Sant Miquel Xic, 1 - 08500 Vic - www.cmppo.cat | Avís Legal | Contactar |