Parelles Artístiques és un projecte de:...................................................................
Amb el suport:...................................................................
Amb la participació:

Associació El Far de La Garriga

...................................................................

Recursos Salut Mental Tarragona

Club Social La Muralla

Servei de Rehabilitació Comunitaria

Institut Pere Mata

...................................................................

Recursos de Salut Mental del Berguedà


13 DE DESEMBRE DE 2012

PRESENTACIÓ DE LA SETENA EDICIÓ DE PARELLES ARTÍSTIQUES


L’acte es farà el divendres 14 de desembre a Vic i està organitzat per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona

Es podran contemplar 19 obres de parelles d’Osona i es farà una acció pictòrica en viu en què podrà participar tot el públic

El proper divendres 14 de desembre a les 19 h, l’Auditori Unnim de Vic acollirà la presentació de la setena edició de l’exposició itinerant Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental, que romandrà en aquest espai fins el 7 de gener de 2013.
El públic podrà contemplar un audiovisual del procés creatiu que han experimentat els artistes osonencs i les 19 obres resultants. A més, el públic podrà participar en una acció de pintura en viu, el resultat de la qual es sortejarà més endavant entre els seguidors del projecte.

Aquest any, s’han sumat a la iniciativa parelles artístiques de la Garriga, Berga i Tarragona, que en total han aportat 40 obres. Les obres d’aquestes parelles s’exposaran conjuntament amb les d’Osona en una exposició col·lectiva a Barcelona.

El procés de recuperació de les persones amb problemes de salut mental està estretament relacionat amb els processos d’inclusió social i amb la capacitat de gaudir d’un rol social en el medi comunitari, fet que la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO) vol potenciar des d’aquest projecte amb el suport de l’Obra Social d’Unnim Caixa,  Consell Territorial de Manlleu. Un altre objectiu fonamental és involucrar a les persones amb problemes de salut mental en la estratègia contra l’estigma i la discriminació.

 

 ©2012 Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, C. Sant Miquel Xic, 1 - 08500 Vic - www.cmppo.cat | Avís Legal | Contactar |