Si no visualitza correctament aquest mail feu clic aquí

 

 

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Granollers i la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO) es complauen a convidar-vos a l’acte d’inauguració de l’exposició conjunta Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental, que tindrà lloc el proper dijous 31 de maig a les 20 h, a l'Espai d'Arts de Roca Umbert de Granollers.

Subhasta de les obres de SRC Granollers 22 de juny a les 18,30h.

L'exposició es podrà visitar del 31 de maig al 22 de juny de 2012
Espai d'Arts de Roca Umbert
Carrer Lluis Companys, 1 - Granollers
Horaris:
De dimecres a dissabte de 17.30 a 20.00 h
i divendres de 10:00 a 14:00h


Parelles Artístiques és una iniciativa de la FCMPPO amb la participació del SRC de Granollers, que té per objectiu sensibilitzar la societat sobre la salut mental, reduir l’estigma de les malalties mentals i afavorir la inserció de les persones que en pateixen en una comunitat més integradora.

L’exposició reuneix un conjunt d’obres artístiques creades “a quatre mans” entre artistes professionals i persones usuàries del servei del SRC de Granollers i de la FCMPPO.

Oferim a entitats i col·lectius que hi estiguin interessats la possibilitat de realitzar visites guiades a l’exposició. Per concertar-les, cal adreçar-se a la FCMPPO a través del correu parellesartistiques@cmppo.cat o per telèfon al 93 889 50 59.
Tota la informació a www.parellesartistiques.cat

.........................................................................................................................................................................................................................................