Si no visualitza correctament aquest mail feu clic aquí

 

 

La Universitat de Vic i la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO) es complauen a convidar-vos a l’exposició Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental i a la conferència organitzada en el marc d'aquest projecte:

CREACIÓ PLÀSTICA I VINCLE SOCIAL
A càrrec de Patrick Laurin.
Artterapeuta i artista plàstic, professor de l’INECAT de la Nouvelle Faculté Libre (NFL) de París i Master Artterapia UVIC-AEC.

Dia 12 d'Abril de 2012, edifici Segimon Serrallonga, 12,30 h.
Organitzat des de l'Oficina de Gestió Cultural de la UVic


L’exposició es podrà visitar de l'11 al 29 d'abril de 2012.
Universitat de Vic
Campus Torre dels Frares
Carrer de la Laura, 13 - Vic
www.uvic.cat
Horaris:
De dilluns a divendres de 10 a 20h.
Diumenges i festius tancat

Parelles Artístiques és una iniciativa de la FCMPPO, que té per objectiu sensibilitzar la societat sobre la salut mental, reduir l’estigma de les malalties mentals i afavorir la inserció de les persones que en pateixen en una comunitat més integradora.
L’exposició reuneix un conjunt d’obres artístiques creades “a quatre mans” entre artistes professionals i persones usuàries dels serveis de la FCMPPO.
Oferim a entitats i col·lectius que hi estiguin interessats la possibilitat de realitzar visites guiades a l’exposició. Per concertar-les, cal adreçar-se a la FCMPPO a través del correu parellesartistiques@cmppo.cat o per telèfon al 93 889 50 59.
Tota la informació a www.parellesartistiques.cat

.........................................................................................................................................................................................................................................