Si no visualitza correctament aquest mail feu clic aquí

 

 

Agustí Alcoberro, director del Museu d'Història de Catalunya, Joan Roca, president de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO) i Joan Contijoch, vicepresident 2on d'UnnimCaixa i president del Consell Territorial de Manlleu, es complauen a convidar-vos a l’acte d’inauguració de l’exposició col.lectiva Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental, que tindrà lloc el proper dijous 23 de febrer a les 19h, al Museu d'Història de Catalunya.

L'acte serà presidit per l'Hble. Sr. Josep Lluís Cleries, conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

L’exposició es podrà visitar del 15 de febrer al 8 d'abril de 2012.

Museu d'Història de Catalunya
Plaça de Pau Vila, 3
Barcelona
www.mhcat.cat
Horaris:
Dilluns tancat
Dimarts, dijous, divendres i dissabte de 10 a 19h
Dimecres de 10 a 20h
Diumenges i festius de 10 a 14,30h

Parelles Artístiques és una iniciativa de la FCMPPO, que té per objectiu sensibilitzar la societat sobre la salut mental, reduir l’estigma de les malalties mentals i afavorir la inserció de les persones que en pateixen en una comunitat més integradora.
L’exposició reuneix un conjunt d’obres artístiques creades “a quatre mans” entre artistes professionals i persones usuàries dels serveis de la FCMPPO, de l’Associació El Far de La Garriga i del SRC Granollers.
Oferim a entitats i col·lectius que hi estiguin interessats la possibilitat de realitzar visites guiades a l’exposició. Per concertar-les, cal adreçar-se a la FCMPPO a través del correu parellesartistiques@cmppo.cat o per telèfon al 93 889 50 59.
Tota la informació a www.parellesartistiques.cat

.........................................................................................................................................................................................................................................